Praktijkaanbod

Draag ook bij aan de zorgtransitie van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag met het boekje “Herstellen doe je zelf”, óók voor de medische én paramedische praktijk.

 

Het boekje "Herstellen doe je zelf" legt in makkelijke taal en met tekeningen uit hoe groei en herstel werkt. Want als jouw patiënt dat snapt, dan weet hij ook hoe hij dat zelf kan beïnvloeden. En zó krijgt jouw patiënt eigen regie over zijn herstel!

 

Recente reviews tonen aan dat het boekje “Herstellen doe je zelf” een positieve bijdrage levert bij herstel. Zowel voor patiënten als voor hulpverleners. Het boekje kan ook als tool worden gebruikt in behandeling, met de bijbehorende vragenlijsten, kijk hiervoor op de website. Niet voor niets is het boekje als bijdrage opgenomen in de routekaart voor leefstijlgeneeskunde!

 

Ook jouw praktijk kan op eenvoudige wijze bijdragen aan het versterken van de focus op duurzaam gezond gedrag door het boekje direct aan te bieden aan de patiënt. Zonder extra inspanning, zonder extra kosten voor de praktijk.


Het aanbod

De verkoopprijs is normaal € 11,95 per stuk exclusief verzendkosten (€ 14,95 inclusief verzendkosten). Bij een bestelling van 10 boekjes of meer betaal je slechts € 9,95 per stuk én hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

Je kunt het boekje dan direct aanbieden aan de patient. Tegen de (lagere) kostprijs óf tegen de reguliere verkoopprijs. Zo zijn er in ieder geval géén kosten voor de praktijk én kan er zelfs op verdiend worden, naar eigen keuze.

 

Verder onderzoek

Graag onderzoeken we nog breder wat de invloed is van “Herstellen doe je zelf”. In het boekje zit een inlegvel met een link naar een enquête. Deze kan de patiënt na de behandeling invullen. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als je wilt kun je natuurlijk de enquête ook gebruiken als instrument voor de behandeling.

 

Sponsorpagina

Als je wilt kan je als aanbieder van “Herstellen doe je zelf” opgenomen worden op de sponsorpagina van herstellendoejezelf.com met praktijkgegevens en logo. Zo maak je nog breder kenbaar dat ook jouw praktijk bijdraagt aan duurzame gezondheid.

 

Gratis poster

Bij de boekjes ontvang je een poster (A4) die je bijvoorbeeld kan ophangen in de wachtruimte. Meer sponsormateriaal nodig? Laat het vooral weten!

 

Boekjes kun je uiteraard naar wens bijbestellen.

 

Klik hier om je bestelling te plaatsen!