Meten is weten!


Hier vind je verschillende testen en onderzoeken die we op dit moment gebruiken;

Door middel van deze toets krijg je een indruk of je de hoofdlijnen van het boekje begrijpt. Het is zeker geen examen, maar het gaat erom of duidelijk is geworden wat jij voor invloed kan uitoefenen op je herstel en op welke manier. Antwoorden krijg je automatisch via de mail toegestuurd. 

Als er onduidelijkheden zijn bespreek deze dan vooral met je behandelaar of huisarts. Natuurlijk kan je ook vragen stellen via het contactformulier!

Met deze toets krijg je een indruk of je op dit moment wel in voldoende mate in staat bent om te werken aan verandering. Dat lijkt misschien vreemd, maar veranderen van gedrag kan erg moeilijk zijn. Nagaan of dit wel het juiste moment is om aan de slag te gaan kan vroegtijdige teleurstelling voorkomen. Doe de toets en kijk of je er klaar voor bent! Garantie dat verandering gaat lukken kan je helaas niet krijgen...


Als er onduidelijkheden zijn bespreek deze dan vooral met je behandelaar of huisarts. Natuurlijk kan je ook vragen stellen via het contactformulier!

Veel mensen zijn enthousiast over het boekje. We ontvangen positieve reviews van zowel mensen die zelf werken aan hun herstel, als van hulpverleners. Toch willen we veel meer informatie van gebruikers om zo nog beter het effect te onderzoeken van het boekje. Met deze vragenlijst krijgen we daar steeds beter beeld bij. Dus heb je het boekje gebruikt, laat het dan vooral weten!

Ben je hulpverlener en ben je nieuwsgierig of het boekje iets voor jou kan betekenen? Doe de check!

Nieuwsgierig wat de uitkomsten betekenen voor je praktijkvoering, neem dan contact op. We bespreken het graag met je.